Formació CEFIRE Violència de Gènere

Inscripció al curs de formació CEFIRE

OUS1ESMJKC

Dins dels cursos , tallers i formació que el CEFIRE oferta al llarg de l’any este mes ha inclòs, mitjançant l’Ajuntament de Castelló i el seu Servei d’Igualtat, el curs de formació per al professorat en prevenció de violència de gènere. Al llarg de diferents sessions els professionals de l’educació van a poder compartir ,reflexionar i formar-se al voltant de la prevenció i actuacions en la Violència de Gènere en relació a un sector de la població molt vulnerable com són les adolescents.

Malgrat la sensibilització que el sector docent mostra amb esta problemàtica és molt interessant destacar d’estos tallers les eines,metodologies i indicadors que es descobrixen i que ajuden a donar un salt qualitatiu en el tractament de la violència de gènere als centres educatius.

Com sempre…esteu totes i tots més que convidats. Adjunte ll’enllaç

Inscripció al curs de formació CEFIRE

Anuncios